خراسان/ مواد لازم
آرد برنج ترجیحا قهوه ای – ۱۵۴ گرم
نمک – کمی( یک چهارم قاشق چای خوری )
شکر – یک قاشق غذاخوری
آب – ۱۲۰ سی سی
چیپس شکلاتی ، کره بادام زمینی، نارگیل و
کنجد برای داخل توپک – به میزان لازم
کنجد یا پودر نارگیل – به میزان لازم
طرز تهیه
آرد برنج ، نمک و شکر را در ظرف مناسب بریزید و ترکیب موا د خشک را با هم مخلوط کنید .کمی آب اضافه کنید تا آرد به شکل خمیر درآید . خمیر را کاملا ورز دهید تا حالت چسبندگی پیدا کند.
خمیر را روی سطح صاف باز کنید و با قالب گرد آن را برش بزنید . ازطعم دهنده های پیشنهادی یا مورد علاقه تان روی خمیر بریزید و کناره های آن را ببندید و بین دو دست گرد کنید .
درظرف مناسب آب را به جوش آورید و توپک ها را به آرامی داخل آب جوش بیندازید تا حدود ۴ دقیقه بجوشد .
سپس از آب جوش بیرون آورید و داخل آب سرد بیندازید .(برای چند دقیقه)
کمی از چاشنی مورد علاقه تان را روی آن بپاشید .

حتما بخوانید
اوتمیل پخته؛ صبحانه‌ای پرفیبر و مغذی