کوکپد/ این غذا مخصوص جنوبی هاس خیلی خوشمزه ومتنوع هس

مواد لازم
1 عدد پیاز بزرگ
سیر چند حبه
1 عدد فلفل دولمه ای
ماهی غزل آلا یا کپور یا سفیدچند تیکه به تعداد نفرات، اینجا تعدادمون3نفر
نمک،فلفل،زرچوبه،زنجبیل،گرمصاله
1 لیوان فرانسه چعفری خوردشده
نیم لیوان رب انار
ابلیمو یا تمر هندی درصورت شیرین بودن رب انار کمی میزاریم
1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
مراحل
پیاز وسیر وفلفل دولمه رورنده میکنیم ومیزاریم کف ماهی تابه کمی روغن میزنیم خودماهیکه من از غزل آلا استفاده کردم روشسته وتمیز کرده روهم روی پیاز وفلفل وسیر میزاریم
درظرفی جدا ادویه جات رب انار ورب گوجه و(ابلیمو یاتمر هندی ،که من از ابلیمو طبیعی استفاده کردم)رو درسه لیوان اب قاطی میکنیم وروی ماهی میریزیم باید کل ماهی روبپوشونه اگه نیاز بود دوباره اب بزارید ،بعد جعفری خوردشده روبالای ماهی ها میریزیم ودرماهی تابه رومیبندیم باشعله متوسط روبه کم میزاریم یک ساعتی جابیفته وغلیظ بشه،با پلو وترشی وسالاد وماست سرو کنید