نیوزینجا/ مواد لازم
2 سفیده تخم مرغ
3/4 لیوان شیر
3/4 لیوان شکر
3/4 لیوان روغن مایع
1 عدد موز
نوک قاشق وانیل
1 قاشق غذاخوری بکینگ پودر
1 استکان گردوی خورد شده
آرد به مقدار لازم
مراحل
اول سفیده های تخم مرغ رو به همراه وانیل ۵ دقیقه هم میزنیم تا پف کنه
بعد شکر رو اضافه میکنیم و بازم هم میزنیم
حالا شیر و روغن رو اضافه میکنیم و باهمزن هم میزنیم
بکینگ پودر رو اضافه میکنیم و مجددا هم میزنیم
حالا آرد الک شده کم کم اضافه میکنیم طوریکه خمیرمطلوب بدست بیاد. خمیری که نه شُل باشه نه سفت
حالا موز له شده رو اضافه میکنیم و باقاشق هم میزنیم. دیگه با همزن کاری نداریم
گردوهای آغشته به آرد رو هم اضافه کنید و باز باقاشق هم بزنید
من مایع کیک رو داخل قالب کمربندی ریختم گزاشتم تو توستر در دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۳۰دقیقه.
من چندتیکه موز هم روی کیکم گزاشتم😊
نوش جان❤